U prijavi koju namjeravate popuniti tražiti ćemo Vaše osobne podatke koji će biti predmetom automatizirane obrade, uključujući izradu profila koji će nam poslužiti u postupku prethodne selekcije kandidata. Pružanje osobnih podataka nije Vaša zakonska ni ugovorna obveza, ali ukoliko takve podatke niste spremni dati nećete moći popuniti prijavu niti sudjelovati u eventualnom postupku prethodne selekcije ili zapošljavanja. 

Od Vas ćemo tražiti samo podatke koji su za tu svrhu neophodni i primjereni te u molbu  i životopis ne trebate unositi podatke koji toj svrsi ne služe.

Svi podaci koje unesete u prijavu, molbu ili životopis smatraju se povjerljivima i koristit će se isključivo u svrhu provođenja postupka selekcije kandidata i budućeg zapošljavanja tj. u svrhu u koju su prikupljeni.

Svi podaci koje unesete, uključujući i Vašu molbu i životopis, biti će pohranjeni u našoj Bazi potencijalnih kandidata  12 mjeseci računajući od dana  njihova unosa. Iznimno, ukoliko ćete u međuvremenu biti primljeni u radni odnos, Vaši osobni podaci biti će brisani s našeg web portala nakon sklapanja ugovora o radu s Vama.

Svoju privolu u svakom trenutku možete povući i Vaši osobni podaci biti će odmah brisani, a povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. 

Ako privolu ne obnovite nakon isteka 12 mjeseci, Vaši osobni podaci biti će automatski brisani s našeg web portala, o čemu ćete dobiti  obavijest.

Tehničkim i i organizacijskim mjerama koje provodimo Vaši osobni podaci zaštićeni su od pristupa neovlaštenih osoba. Uvijek možete provjeriti da se prijenos podataka na našoj web stranici vrši putem kriptirane konekcije.

Vama je omogućen pristup vlastitim podacima i mogućnost njihova ispravka odnosno izmjene.

Ukoliko smatrate da se s Vašim osobnim podacima ne postupa u skladu s EU Uredbom o općoj zašiti osobnih podataka (GDPR) Vaše je pravo da podnesete prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka odnosno drugom nadležnom tijelu.

Informacije o identitetu i kontaktnim podacima voditelja obrade i kontaktne podatke službenika za zaštitu osobnih podataka možete vidjeti na našoj web stranici.

 

Nakon upoznavanja s gornjim informacijama Petrokemiji, d. d. kao voditelju obrade slobodno i dobrovoljno dajem privolu za obradu mojih osobnih podataka koje ću dati ispunjavanjem prijavnog obrasca, kao i onih podataka koji proisteknu iz selekcijskog postupka tijekom psihotestiranja i intervjuiranja.

Suglasan/suglasna sam da se moji osobni podaci koriste za izradu profila kandidata i da ih Petrokemija, d. d. unese u svoju Bazu potencijalnih kandidata i koristi ih u slučaju budućeg zapošljavanja.

Za popunjavanje prijave biti će Vam potrebno 15 minuta. Pripremite osobnu iskaznicu, svjedodžbe, diplome, uvjerenja i sl. iz kojih ćete upisivati podatke u prijavu.

 

Polja označena zvjezdicom ( * ) popunite redom kako dolaze. U protivnom nećete moći popuniti preostali dio prijave.

 

Kandidati koji se prijavljuju za posao na kraju prijave trebaju priložiti motivacijsko pismo, životopis (CV), preslike diploma, svjedodžbi, uvjerenja i sl. o završenom formalnom obrazovanju i/ili o završenom osposobljavanju.

Primjer životopisa (CV) možete preuzeti OVDJE

Podaci vezani uz Vaš korisnički račun (ime i prezime, e-mail adresa i OIB) ne mogu se naknadno mijenjati. Ukoliko ih je potrebno promijeniti obrišite svoj profil i popunite novu prijavu ili nam se obratite na sljedeću e-mail adresu: karijera@petrokemija.hr.

 

DETALJNE UPUTE O TOME KAKO SE REGISTRIRATI PREUZMITE OVDJE

Prijavite se:
Prilika za karijeru: Registrirajte se
*Napomena: Nakon što pošaljete podatke o vašem računu, primit ćete poruku e-pošte koja sadrži vezu koju možete upotrijebiti za potvrdu računa. Svi polja označena crvenom zvjezdicom su obavezna. (Napomena: - Registracija može potrajati nekoliko sekundi. Molimo za strpljenje!)

Unesite ime.
Unesite prezime.
Unesite ispravnu E-mail adresu.
Unesite OIB.
Kako bi nastavili s registracijom potrebna nam je Vaša privola za korištenje osobnih podataka. Tekst privole možete pročitati iznad registracijske forme.
Unesite lozinku.
Ponovno upišite lozinku za potvrdu.
Unesite sigurnosni kod
CAPTCHA slika
Unesite gore navedeni kôd u donji okvir.